ONZE SPECIALISATIES

Echtscheidingen – relatiebreuken – erfrecht - vermogensplanning

Getrouwd of samenwonend, wanneer de relatie stuk loopt moet een oplossing geboden worden voor een hele rist problemen. Met respect voor alle partijen, in het bijzonder de kinderen, moet het opgebouwde kapitaal worden verdeeld en moeten lopende verbintenissen worden geregeld. Door de opleiding bemiddeling kan uiteraard ook verzoenend worden tussengekomen om een minnelijke regeling te bewerkstelligen en een vechtscheiding te vermijden. Nalatenschappen zorgen vaak voor moeilijke discussies en spanningen. Deze materie is bijzonder complex, zowel op juridisch als op menselijk vlak.

De tussenkomst van een advocaat met ruime ervaring is zeker geen luxe.

Bouw- en huurrecht

Bijgestaan door ervaren bouwdeskundigen wordt u begeleid doorheen het hele proces zodat u geen kater overhoudt aan uw vastgoedinvestering.

Verkeersrecht

Elk van ons kan een verkeersovertreding begaan of betrokken worden in een verkeersongeval. 

 

Wij staan zowel beklaagden als slachtoffers bij om hen door dit vaak ingewikkelde proces te loodsen.

Verzekeringsrecht - aansprakelijkheidsrecht

Wanneer u betrokken bent bij een medische fout, een brand of een ongeval,... kan advocaat die uw dossier met de nodige aandacht bestudeert en oog heeft voor de details kan het verschil maken.

 

Wij kunnen u met onze expertise bijstaan om tot een zo gunstig mogelijk resultaat te komen. 

Algemeen burgerlijk recht

Onder deze noemer vallen burengeschillen, contractenrecht, erfdienstbaarheden, koop-verkoop, etc.. Ook hiervoor kan u bij ons terecht.

Strafrecht

Bent u slachtoffer en wenst u zich burgerlijke partij te stellen? Wordt u verdacht van een misdrijf of vervolgd? Samen met u bekijken we welke elementen zich in het strafdossier bevinden en zoeken we naar de meest geschikte strategie.

Handels-en economisch recht

Het kantoor is niet onbekend met de problemen die bedrijven en zelfstandigen ondervinden. Zowel het opstellen van contracten en verkoopsvoorwaarden als discussies over facturen kunnen bij ons worden besproken.

Please reload

© 2018 Legat & Tirez | Algemene voorwaarden | Created by onemanagency.be

ADRES

Lambroeckstraat 10/1

9200 Dendermonde

K.B.O: 0670.607.025

Kantoorrekening: BE96 3630 6382 2505

Derdenrekening : BE52 6304 0630 8609

CONTACT

T.: +32 (0)52 21 31 82

E-mail: info@legat-tirez.be